Ajankohtaista

Lähiliikuntareitin rakentaminen käynnistyy Parkanossa

25.6.2019

Lähiliikuntareitin rakentaminen käynnistyy Parkanossa voimallisesti, sillä AVI on myöntänyt hankkeelle 75 000 euron tuen. Kaikkiaan Parkanossa on nyt siis varattu 275 000 euroa keskustan alueelle rakennettaviin lähiliikuntareitteihin, jotka yhdistävät toisiinsa sekä jo olemassa olevia että uusia väyliä ja liikuntapaikkoja.

Merkattua reittiä myöten voi pian reippailla urheilutalolta Rantakodolle ja Pappilansalmen maisemiin sekä sieltä Päivölänpuiston kautta Leijonapuistoon. Viinikanjoen maisemista matka jatkuu koulu- ja kulttuurikampus Kaarnan pihapiirin kautta Terveystalon uimarannalle, josta reitin suunnitellaan kulkevan Kirkkojärven rantaa takaisin urheilutalolle.

Lisätietoja reiteistä löytyy Parkanon kaupungin Facebook-sivulta.

Ympäristöviisas kartalla

Tarinakartasta löydät ajantasaista paikkatietoa Pirkanmaan vesistöistä ja luonnosta, matkailu- ja virkistysmahdollisuuksista, viherverkosta, rakentamisen kehittymisestä sekä pyöräilystä ja joukkoliikenteestä.

Siirry tarinakarttaan