Ajankohtaista

Pirkanmaalle uusi ympäristökasvatus­suunnitelma

23.5.2019

Tutustu Pirkanmaan ympäristökasvatussuunnitelmaan

Tuoreessa suunnitelmassa on asetettu tavoitteet Pirkanmaan ympäristökasvatuksen kehittymiselle vuosina 2019−2025. Sen on laatinut Pirkanmaan ympäristökasvatus ry yhteistyössä kokoamansa työryhmän kanssa.

”Elinikäinen polku vastuulliseen ympäristösuhteeseen – Pirkanmaan ympäristökasvatussuunnitelma” on tarkennus maakunnan ympäristöohjelmassa mainittuun ympäristökasvatuksen osioon.

Ympäristökasvatuksen integroinnille kaikkeen toimintaan on asetettu seitsemän tavoitetta, jotka toteutetaan vuoteen 2025 mennessä. Tavoitteiden toteuttaminen edellyttää monialaista yhteistyötä ja vastuunottoa.

Pirkanmaan ympäristökasvatuksen yhteistyöryhmä PYY:n työvaliokunta Pyrstö seuraa tavoitteiden toteutumista ympäristökasvatusverkoston avulla ja raportoi niistä vuosittain Pirkanmaan ympäristöohjelmaseminaarin yhteydessä. Myös Pirkanmaan ELY-keskus on mukana PYY:n ja Pyrstön toiminnassa.

Lisätietoja:
Pirkanmaan ympäristökasvatussuunnitelman työstäminen
Elinikäinen polku vastuulliseen ympäristösuhteeseen – Pirkanmaan ympäristökasvatussuunnitelma

Ympäristöviisas kartalla

Tarinakartasta löydät ajantasaista paikkatietoa Pirkanmaan vesistöistä ja luonnosta, matkailu- ja virkistysmahdollisuuksista, viherverkosta, rakentamisen kehittymisestä sekä pyöräilystä ja joukkoliikenteestä.

Siirry tarinakarttaan