Ajankohtaista

Vesivisioviikko siirtyy koronatilanteen takia syksylle: 14.9. – 20.9.2020

22.7.2020

Vesivisio 2050 koskettaa sinuakin – ilmoita jo suunnittelemasi tilaisuus tai järjestä uusi tapahtuma, tilaisuus tai tempaus ja tule mukaan teemaviikkoon  #Vesivisio2050haaste

Kokemäenjoen vesistöalueen (Satakunta, Pirkanmaa, osittain Häme sekä pieniltä osin Keski-Suomi, Etelä-Pohjanmaa ja Varsinais-Suomi) Vesivisio 2050 -työn tiimoilta vietetään ensimmäistä kertaa Vesivisioviikkoa.

Katso näistä linkeistä Vesivisioviikon tapahtumat ja viestintämateriaalit

Miten Vesivisioviikkoa vietetään?

Vesivisio 2050 -työn järjestämistä Vesivisioviikon tapahtumista julkaistaan lähempänä ajankohtaa tapahtumakalenteri, johon voit ilmoittaa myös oman tapahtumasi, tilaisuutesi tai sidosryhmäkokoontumisen (ilmoita asiasta sähköpostilla: virve.rinnola@ely-keskus.fi). Jotta tilaisuuden tai vaikkapa infotapahtuman järjestäminen olisi mahdollisimman helppoa päivitämme helmikuun aikana lisää valmista viestintämateriaalia osoitteeseen: www.vesivisio2050.fi/materiaalit.

 

Lisätiedot ja tarkentuva ohjelma:

Ympäristöviisas kartalla

Tarinakartasta löydät ajantasaista paikkatietoa Pirkanmaan vesistöistä ja luonnosta, matkailu- ja virkistysmahdollisuuksista, viherverkosta, rakentamisen kehittymisestä sekä pyöräilystä ja joukkoliikenteestä.

Siirry tarinakarttaan