Ajankohtaista

Tervetuloa mukaan Pirkanmaan biokaasuverkoston toimintaan

30.4.2020

Pirkanmaalle on perustettu biokaasuverkosto, jonka tavoitteena on edistää biokaasun tuotantoa ja jakelua maakunnassa. Tavoittena on myös koostaa vuoden 2020 aikana biokaasutuotannon ja -käytön edistämisen maakunnallinen tiekartta. Verkoston toiminnasta löytyy lisätietoa osoitteesta www.pirkabio.fi , jossa voi myös liittyä verkoston jäseneksi.

Työpajasta 13.5.2020 potkua verkostoon

Onhan kalenterissasi jo ylhäällä 13.5.2020 klo 9:00 – 11:30? Silloin tapaamme Pirkanmaan biokaasuverkoston (Pirkabion) työpajassa verkon välityksellä. Jos et ole vielä ilmoittautunut, niin voit tehdä sen oheisesta linkistä samalla, kun vastaat työpajaa koskevaan lyhyeen ennakkokyselyyn: https://webropol.com/s/pirkabioennakkokysely Ilmoittauduthan ja vastaathan viimeistään ke 6.5.2020. Vastaa kyselyyn, vaikka olisit jo ilmoittautunut aiemmin.

Ympäristöviisas kartalla

Tarinakartasta löydät ajantasaista paikkatietoa Pirkanmaan vesistöistä ja luonnosta, matkailu- ja virkistysmahdollisuuksista, viherverkosta, rakentamisen kehittymisestä sekä pyöräilystä ja joukkoliikenteestä.

Siirry tarinakarttaan