Ajankohtaista

Ympäristö­ohjelma­seminaari 10.10.

2.10.2019

Ilmastonmuutos kohtaa Pirkanmaan – konstit ihmiselle ja hömötiaiselle

 

Tervetuloa perinteiseen Pirkanmaan ympäristöohjelmaseminaariin 10.10. Tampereelle. Paikkana on tällä kertaa pääkirjasto Metson alakerta (sisäänkäynti Hämeenpuiston puolelta) ja seminaari on puolipäiväinen, kello 9-13.

Pääpuheenvuoroissa käsitellään ilmastonmuutosta ja sen vaikutuksia luontoon ja yhteiskuntaan: millaisia haasteita näihin liittyy ja miten asioita sovitetaan yhteen? Haastavaa aihetta lähestytään niin luonnon kuin yhteiskunnan toimivuuden näkökulmasta. Ilmastopaneelista on tulossa puhujaksi tutkimusprofessori Maria Kopsakangas-Savolainen, jonka erikoistumisala on energiamarkkinoiden toiminta. Luontopaneelin edustaja, professori Ilari Sääksjärvi tuo mukaan selviytymisemme kannalta olennaisen luonnon äänen ja näkökulman.

Päivän lopussa katsotaan perinteiseen tapaan Pirkanmaalle: paikalliset tekijät kertovat omasta ympäristötyöstään monipuolisin esimerkein.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, ja kutsua saa välittää eteenpäin.

Lataa tarkempi ohjelma tästä linkistä.

Ilmoittautumiset 7.10.2019 mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja:

Pirkanmaan ELY-keskus:

Soili Ingelin, erityisasiantuntija
soili.ingelin(at)ely-keskus.fi, puh. 0295 036 333

Valeria Kerkkä, projektikoordinaattori
valeria.kerkka(at)ely-keskus.fi, 0295 036 062

Ympäristöviisas kartalla

Tarinakartasta löydät ajantasaista paikkatietoa Pirkanmaan vesistöistä ja luonnosta, matkailu- ja virkistysmahdollisuuksista, viherverkosta, rakentamisen kehittymisestä sekä pyöräilystä ja joukkoliikenteestä.

Siirry tarinakarttaan