Ajankohtaista

Pirkanmaan ELY-keskus solmi yhteiskuntasitoumuksen

25.6.2019

Pirkanmaan ELY-keskus haluaa näyttää esimerkkiä, ja sitoutuu ottamaan ilmastoasiat huomioon kaikessa toiminnassaan – tavoitteena on edesauttaa Pariisin sopimuksen mukaisten ilmastotavoitteiden toteutumista Pirkanmaalla. Tahtotila sinetöitiin perjantaina 7.6. solmimalla kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumus koko henkilöstön ilmastotyöpajassa.

Lisätietoja löytyy ELY-keskuksen tiedotteesta.

Pirkanmaan ympäristöohjelmaseminaari 10.10.2019
ELY-keskus IlmastoAreenalla Iissä 23.8.2019.

Tiesitkö?

Ajankohtaista meiltä ja muualta

Ympäristöviisas kartalla

Tarinakartasta löydät ajantasaista paikkatietoa Pirkanmaan vesistöistä ja luonnosta, matkailu- ja virkistysmahdollisuuksista, viherverkosta, rakentamisen kehittymisestä sekä pyöräilystä ja joukkoliikenteestä.

Siirry tarinakarttaan